מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים כמו במסעדה



לא צריך לצאת מהבית למסעדה תאילנדית כדי לאכול מנה טעימה ומושלמת של נודלס וטופו מוקפצים.
המותג הקולינרי 'מאסטר שף' , חולק מתכון קל, מהיר להכנה וטעים במיוחד של להכנה בבית.

מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים:

יחצ

מצרכים ל-4 מנות:

 

1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('43fcec04-c517-4050-955a-f6581d687586','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,56384,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('43fcec04-c517-4050-955a-f6581d687586','/dyncontent/2025/10/12/f8d77fb7-8e31-402d-985b-a0ace22143d1.jpg',20223,'תיק תק הובלות באנר כתבה',510,80,true,56384,'Image','');},15]]);})

1 חבילת טופו חתוך לקוביות

3 כפות שמן

4 כפות רוטב סויה מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1 כוס רצועות דקות של כרוב

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

אופציונלי: אפונה ירוקה/ תירס / נבטים

אופן ההכנה:

  1. משרים את הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.
  2. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה
  3. בווק גדול מחממים שמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הירקות ומקפיצים ביחד עוד 2-3 דקות על אש גבוהה.
  4. מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים ביחד עוד כמה דקות
  5. להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה